Dit blog kwam niet door in mijn leeslijst maar dan zoek ik zelf wel even. En ja rabarber kunnen ze mij altijd wel geven. Mijn man is er verzot op. Soms maak ik jam ervan, andermaal een rabarber taart. De groente is erg rijk aan ijzer en andere minerale zouten zoals calcium, kalium en magnesium en bevat veel vitamine B1, B2, B6 en C. Maar wat met alles zo is moet je dit ook met beleid eten.
Er is zoveel variaties wat je allemaal met rabarber kan doen. Geniet er maar heerlijk van want vanuit de tuin is deze veel gemakkelijker. Groetjes, Tine
O wat mooi! Bij ons in de tuin, zomaar tussen de bloemen, omdat we dat leuk vinden, groeit het ook. Soms plukken we een paar stelen en combineer ik het met appels tot heerlijke rabarber/appelmoes en dat is koud geserveerd ook heerlijk op een plakje cake. Een toefje slagroom erop en je hebt een gebakje.
ohhh ja als kind deed ik dat rauw even in de suiker dopen en hap.
BeantwoordenVerwijderenmaar nu zou ik er niet meer aan moeten denken :-)
Haha Dien, nee dat zou ik ook niet zo gauw doen:)
VerwijderenFijn dat je kwam lezen.
Dit blog kwam niet door in mijn leeslijst maar dan zoek ik zelf wel even. En ja rabarber kunnen ze mij altijd wel geven. Mijn man is er verzot op. Soms maak ik jam ervan, andermaal een rabarber taart. De groente is erg rijk aan ijzer en andere minerale zouten zoals calcium, kalium en magnesium en bevat veel vitamine B1, B2, B6 en C. Maar wat met alles zo is moet je dit ook met beleid eten.
BeantwoordenVerwijderenEr is zoveel variaties wat je allemaal met rabarber kan doen. Geniet er maar heerlijk van want vanuit de tuin is deze veel gemakkelijker.
Groetjes, Tine
Ik heb weer wat geleerd van je Tine.
VerwijderenIk maak er ook verschillende gerechten mee.
Eerst nog weer even laten groeien.
Groetjes,
Hilly
Lekker, rabarber!
BeantwoordenVerwijderenZeker weten Jolanda!
VerwijderenVerrukkelijk!
BeantwoordenVerwijderenJa vind ik ook Aritha.
VerwijderenGroet,
Hilly
O wat mooi! Bij ons in de tuin, zomaar tussen de bloemen, omdat we dat leuk vinden, groeit het ook. Soms plukken we een paar stelen en combineer ik het met appels tot heerlijke rabarber/appelmoes en dat is koud geserveerd ook heerlijk op een plakje cake. Een toefje slagroom erop en je hebt een gebakje.
BeantwoordenVerwijderenEen goed idee Coby.
VerwijderenIk maak er ook Rabarber/aardbeien jam van, dat is ook zo lekker!
Groetjes,
Hilly
Heerlijk rabarber!
BeantwoordenVerwijderenliefs,
Elise
Ik kreeg de plant vorig jaar van mijn zus toen ik begon met het moestuintje.
VerwijderenIk ben er heel blij mee.
Lieve groet,
Hilly